Koronavirus (COVID-19): Što trebate znati dok putujete
Početna stranica Blog Busradar.hr je od sada tu za vas

Busradar.hr je od sada tu za vas

Putovanja autobusom na dalje relacije sve više i više osvajaju europsko tržište javnog prijevoza. I u Hrvatskoj se također posljednjih godina vidi porast broja autobusnih kompanija koje se natječu u cijeni i kvaliteti usluge. Prednost odabira autobusa kao sredstva javnog prijevoza ne nalazi se samo u manje štetnom utjecaju na okoliš, već i u često nižoj cijeni u usporedbi s vlakom kao i u činjenici da mnogi autobusi u jednom putovanju prođu i kroz nekoliko država. S tim na umu, autobus predstavlja i odličnu alternativu vožnji autom, kad se uzmu u obzir troškovi i pogodnosti. Besplatan Wi-FI, udobna sjedala, WC i više mjesta za prtljagu samo su neke od prednosti.

 

Najbolja ponuda uz Busradar.hr

Stigao je trenutak za daleko putovanje, za posjet rodbini, prijateljima ili pak jednostavno za osvajanje nove točke na Vašoj listi željenih destinacija? Htjeli biste odmah doznati kako, gdje i kada se možete ukrcati na sljedeći autobus? Na našoj početnoj stranici vas čeka tražilica, dakle možete započeti pretragu odmah. U rezultatima ćete moći usporediti na jednom mjestu autobusne linije po polasku, stajalištima, trajanju putovanja i cijenama različitih ponuđača, tj. autobusnih kompanija. Kao alternativu nudimo vam i ponudu putovanja vlakom i u grupnoj vožnji.

Za lakšu orijentaciju kroz naš portal bacite pogled na najčešća pitanja (FAQ) ili nam jednostavno napišite email klikom na Pomoć.

Naš blog

Kroz ovaj blog želimo vas informirati o novostima s tržišta autobusa na dulje relacije te vam pružiti informacije o domaćim i međunarodnim autobusnim linijama. Smatramo interesantnim promatrati tijek strujanja na tom polju i u isto vrijeme tražiti najbolju i najpovoljniju autobusnu liniju za vas, naše korisnike.

S tim ciljem nastojimo uvijek biti vaša pouzdana autobusna tražilica i zato se radujemo vašim povratnim informacijama kako bismo Busradar.hr kontinuirano unapređivali.

Izrađeno 22.6.2015.
Vaš Internet preglednik nije ažuriran!

Ažurirajte Vaš preglednik za ispravan prikaz ove stranice. Ažuriraj odmah

×