Koronavirus (COVID-19): Što trebate znati dok putujete
Početna stranica Blog Busradar.hr kao mobilna aplikacija

Busradar.hr kao mobilna aplikacija

Negdje ste vani i htjeli biste brzo doznati kada i gdje polazi neki autobus? Kako brzo i jednostavno usporediti sve dostupne autobuse? Najbolje bi bilo kada bi autobusna stanica bila u Vašoj blizini, a putovanje autobusom iznimno povoljno, posebice kada se radi o nekoj duljoj relaciji, npr. autobusna veza München Split. Isprobajte zato mobilnu aplikaciju od busradar.hr na svom mobilnom telefonu.

 

Praktična i uvijek aktualna, mobilna aplikacija od busradar.hr će Vam biti pri ruci kamo god išli. S jednim potezom možete potražiti odgovorajuću autobusnu liniju i kupiti povoljnu autobusnu kartu. Aplikaciju za iOs i Android možete besplatno preuzeti bilo kad u Google Play Store i potraga za povoljnim autobusom može započeti.

Čemu služi mobilna aplikacija od busradar.hr?

Busradar mobilna aplikacija omogućava Vam da na svom mobilnom telefonu ili tabletu usporedite sve autobusne linije. Na taj način uvijek imate spremne podatke o svim autobusnim stanicama u blizini i možete na jednom mjestu usporediti sve cijene, polaske i trajanja putovanja. Kada pronađete odgovarajuću autobusnu liniju, možete odmah preko aplikacije nastaviti dalje s kupnjom karte na stranici odabrane autobusne kompanije. No preko mobilne aplikacije možete, osim autobusa, tražiti i povoljne vlakovne linije ili grupne vožnje automobilom - sve što Vam treba za početno planiranje ugodnog putovanja.

Izrađeno 3.8.2015.
Vaš Internet preglednik nije ažuriran!

Ažurirajte Vaš preglednik za ispravan prikaz ove stranice. Ažuriraj odmah

×