Koronavirus (COVID-19): Što trebate znati dok putujete
Početna stranica Blog Tražiti autobus – jednostavnije ne može

Tražiti autobus – jednostavnije ne može

Ljeto još nije gotovo, a i mnogi preferiraju na odmor kada gužve padnu. Sada je idealno vrijeme za planiranje putovanja. Tražite li autobus koji će Vas povoljno i sigurno odvesti na cilj? Možda bus od Zagreba do Pule? Nakon toga možda bi bilo zgodno posjetiti Veneciju? Autobus Pula – Venecija dovest će Vas tamo udobno u svega par sati. U svakom slučaju za mnoge je pravi izazov tražiti autobus online kad je ponuda toliko raznolika.

Umjesto da se izgubite u Internet džungli i frustrirani iz nje izađete bez rezultata, možete na našem portalu opušteno započeti pretraživanje autobusa i naći sve potrebne informacije na jednom mjestu. Posebice ako želite naći najjeftiniji autobus.

 

Otkrijte nove autobusne linije s našom tražilicom

Na našem portalu za usporedbu autobusnih linija započnite svoju pretragu autobusa potpuno jednostavno. Bez suvišnih klikova već na početnoj stranici možete odabrati mjesto polaska, dolaska i datum putovanja te jednim klikom na „Traži“ dobiti preglednu listu rezultata prema odabranim kriterijima. Pritom možete, pored ustaljenih, otkriti i nove autobusne kompanije i linije kao, na primjer, bus Rijeka München.

Zatim odaberite od ponuđenih autobusnih linija onu koja Vam najviše odgovara i uz jedan klik nastavite direktno prema kupnji karte.

A ako ne pronađete nijedan autobus za željenu destinaciju, na vrhu rezultata pretraživanja naći ćete alternativnu ponudu vlaka i grupne vožnje automobilom. Na taj način se ne morate opet gubiti u Internet džungli tražeći alternativu.

Dakle: Tražite li još uvijek ili se već vozite - autobusom?


© olly18 - depositphotos.com

Izrađeno 21.8.2015.
Vaš Internet preglednik nije ažuriran!

Ažurirajte Vaš preglednik za ispravan prikaz ove stranice. Ažuriraj odmah

×