Koronavirus (COVID-19): Što trebate znati dok putujete
Početna stranica Blog Usporedba svih autobusnih linija

Usporedba svih autobusnih linija

Planirate li neko putovanje autobusom kroz Hrvatsku ili morate možda sjesti na autobus zbog propusta u željezničkom prijevozu? Svaki put kada želite na dulje putovanje autobusom možete uštedjeti vrijeme i novac koristeći tražilicu autobusnih linija u Hrvatskoj. Jednom ili više puta, ako se odlučite putovati autobusom, možete uz pomoć naše tražilice između mnogih opcija naći točno onu koja vama najviše odgovara. To ne mora nužno biti autobus iz Splita za Zagreb ili između drugih većih gradova jer nastojimo uključiti što više autobusnih stajališta u svoju tražilicu. Bilo da znate točan datum putovanja ili se samo želite informirati o mogućim autobusnim vezama i linijama, na našem portalu busradar.hr možete odmah započeti svoju pretragu i usporediti sve autobuse na dalje relacije.

 

Usporedba autobusnih linija na busradar.hr je brz i jednostavan proces: uz tek par klikova naći ćete najbolji autobus za sebe. Konstantnim razvitkom nastojimo vam pružiti što jednostavniji i pregledniji pristup informacijama kada želite usporediti sve moguće autobusne linije u Hrvatskoj i Europi i naći onu najpogodniju za sebe.

Kako preko tražilice usporediti autobusne linije

U sljedećim redcima bismo vam htjeli kratko predstaviti funkciju tražilice.

Trebate unijeti polazište, odredište i datum putovanja te kliknuti na "Traži". U rezultatima pretraživanja prikazat će vam se dostupne autobusne linije prema unijetim kriterijima. Na jednom mjestu imate pregled različitih autobusnih kompanija i njihove cijene, što vam maksimalno olakšava usporedbu te samo s jednim klikom na pojedini rezultat tj. pojedinu liniju imate uvid u sva stajališta i eventualna presjedanja unutar tog putovanja. U slučaju da imate pitanja u vezi usporedbe autobusnih linija, možete kliknuti na "Trebate pomoć?" u donjem desnom uglu ekrana.

 

Izrađeno 24.7.2015.
Vaš Internet preglednik nije ažuriran!

Ažurirajte Vaš preglednik za ispravan prikaz ove stranice. Ažuriraj odmah

×