Reklama

Autobus München

Autobusne linije Autobus od München s FlixBusom, Eurolinesom, IC Busom i drugima
Pogodne autobusne linije
Autobus ZagrebMünchen
od 136,00 kn
od 06h 00min
s Vincek, FlixBus, Oui.SNCF, BlaBlaCar, Distribusion, Deutsche Bahn, Eurolines Germany, DAROJKOVIĆ PROMET, Lubina Busfahrten
Autobus Slavonski BrodMünchen
od 266,29 kn
od 08h 20min
s FlixBus, BlaBlaCar, Čazmatrans, Distribusion, DAROJKOVIĆ PROMET, Eurolines Germany, Globtour Međugorje
Autobus Banja LukaMünchen
Autobus ŽupanjaMünchen
od 213,09 kn
od 08h 20min
s FlixBus, BlaBlaCar, Čazmatrans, Distribusion, Eurolines Germany, Globtour Međugorje, Trans Turist Tuzla, Prijevoz Francuzević
Autobus RijekaMünchen
*Cijene uključuju PDV - moguće su promjene

Autobus za München

München spada među tri najveća grada Njemačke i glavni je grad savezne pokrajine Bavarske. Njegov geografski položaj ga čini jednim od bitnijih prometnih čvorišta, posebice prema susjednim zemljama i važno je središte u mreži autobusa unutar Njemačke i Europe. Iz tog razloga svaki putnik koji traži autobus za München ili iz Münchena ima na raspolaganju velik izbor autobusnih linija. Na primjer, jako mnogo veza može se naći za autobus iz Zagreba za München ili ako ste već u Münchenu imate česte veze autobusom prema Pragu. A povrh svega bitno je znati da su današnji autobusi jako moderni i udobni tako da su šanse za pozitivno iskustvo gotovo zagarantirane!

Jednom kada autobus za München stigne na cilj, bit ćete oduševljeni razgranatom i odlično riješenom mrežom javnog gradskog prijevoza u tom gradu i okolici. Kako bi stotine tisuća ljudi svaki dan stiglo na odredište, potrebno je imati dobro organiziran sustav koji funkcionira, a on se sastoji od podzemne željeznice, brze (pri)gradske željeznice, autobusa i tramvaja, a ista karta vrijedi za sva prijevozna sredstva. Sve to stoji na raspolaganju turistima koji doputuju u München autobusom ili drugim prijevoznim sredstvom kako bi otkrili čari ovog milijunskog grada.

Autobusne veze i linije iz Münchena

A nakon dolaska autobusom u München imate što i vidjeti. Sveučilišta, kazališta, muzeji nadopunjuju brojne građevine vrijedne posjeta, a događanja kao što je Oktoberfest smještaju ovaj grad prema vrhu ljestvice popularnih gradova u Njemačkoj i Europi. A ako se zasitite trčanja od znamenitosti do znamenitosti, jednostavno se opustite u Engleskom vrtu, najljepšem münchenskom i ujedno jednom od najvećih svjetskih parkova, koji se proteže od centra grada do njegovih sjevernih rubnih dijelova, površinom koja nadilazi čak i njujorški Central Park. Za jedan sjajan pogled na grad možete otići do brda unutar Olympiaparka i ujedno uživati u šetnji između brojnih jezera koja ga uljepšavaju.


Moguće autobusne linije

Zašto se isplati usporediti autobusne linije

Vaš Internet preglednik nije ažuriran!

Ažurirajte Vaš preglednik za ispravan prikaz ove stranice. Ažuriraj odmah

×