Koronavirus (COVID-19): Što trebate znati dok putujete
INmusic i ostali festivali

Ljeto, tri dana glazbe na otvorenom, Jarun, svjetski poznati glazbenici… Ako još niste ove riječi povezali zajedničkim nazivnikom, onda ste već deset godina zaredom propuštali vrhunsku zabavu – INmusic festival. I baš zato promijenite to još ove godine, no požurite jer zabava počinje za nekih mjesec dana, a karte nestaju svaki dan!

Svi ostali već znaju kako doći do lokacije i što očekivati, no sada mogu na jednom mjestu naći autobus do Zagreba ili pak vlak, a u novije vrijeme i dijeljeni prijevoz, gdje drugdje nego na našoj tražilici.

Tipovi putnika u autobusu

Putovanje autobusom je zaista za svakoga: za onoga tko traži jeftiniji način putovanja, za onoga tko prepoznaje komfor autobusa, čak za one kojima je stalo do zaštite okoliša… no ponekad se u autobusu nađu putnici sa zajedničkim karakteristikama, a mi vam upravo dajemo vodič za otkrivanje različitih tipova putnika. Želimo vam dobru zabavu!

Direktan autobus iz Hrvatske za Njemačku

Mi nećemo pisati o politici ni ekonomskim razlozima odlaska ogromnog broja mladih u ovu zemlju, već vam želimo pružiti uvid u učestalost autobusa koji iz Hrvatske polaze za Njemačku svaki dan ili svaki tjedan. Izbor je svakako širok, usluga je sve kvalitetnija, a cijene sve povoljnije. Autobusne karte možete kupiti online u miru na svom računalu ili u pokretu na pametnom telefonu i pritom uštedjeti novac.

U autobus bez autobusne karte – da, moguće je!

Ne, nećemo Vam davati savjete ili trikove o tome kako kršiti zakon i zaobići plaćanje autobusne karte, već Vam želimo ukazati na jednu pogodnost koju već dulje vrijeme nude neke europske autobusne kompanije, od kojih je jedna nedavno ušla i na hrvatsko tržište i time omogućila i putnicima u Hrvatskoj da putuju još jednostavnije i zadovoljnije.

O čemu se točno radi i kako iskoristiti tu mogućnost doznat ćete u sljedećim redcima.

Otkrijte Balkan autobusom

Autobusom kroz Balkan

Nedostaje li Vam ideja za sljedeće putovanje, a ne biste se htjeli ograničiti na jednu zemlju? Možda za nadolazeće ljeto? Mi Vam predlažemo autobusnu turu kroz Balkan i to po povoljnoj cijeni. Koliko ćete se zadržati u svakom gradu ovisi samo o Vama jer većinu autobusnih linija imate na raspolaganju svakodnevno. Pa neka avantura započne!

Vaš Internet preglednik nije ažuriran!

Ažurirajte Vaš preglednik za ispravan prikaz ove stranice. Ažuriraj odmah

×