Reklama

Autobus Zagreb Šibenik: tamo i nazad

Autobusne linije Usporedite Bus ŠibenikZagreb s FlixBus, Eurolines, IC Bus i drugima
Najtraženije autobusne linije Šibenik ↔ Zagreb
Autobus od Eurolines Germany
od 800,75* kn
Autobus od Clissa
od 7,41* kn

Autobus iz Šibenika za Zagreb

Krešimirov grad i glavni hrvatski grad prometno povezuje autobus Šibenik Zagreb s desetak polazaka dnevno i s prosječnom vožnjom u trajanju od malo manje od pet sati. Udobno se zavalite u naslonjač i uživajte u vožnji autobusom, čituckajući neko dobro štivo, razgovarajući sa suputnicima ili pak jednostavno odmarajući. Autobus će vas sigurno i povoljno dovesti na odredište.

Kartu za autobus Zagreb Šibenik preporučamo kupiti online, bilo kod kuće ili na poslu preko računala ili na zaslonu vašeg pametnog telefona jer ćete tako uštedjeti vrijeme, a u ljetnoj i blagdanskoj sezoni i živce jer nećete morati čekati u redu brinući se hoće li ostati karata dok vi dođete na red na šalter autobusnog kolodvora. Tako ćete i vedriji doći u Šibenik i moći uživati u znamenitostima koje grad nudi. Najpoznatija je svakako katedrala sv. Jakova, predivno djelo Jurja Dalmatinca, uvršteno na UNESCO-vu listu svjetske kulturne baštine. Ako volite glazbene priredbe, možda ćete poželjeti biti dio Međunarodnog dječjeg festivala ili Festivala dalmatinske šansone tijekom ljetnih mjeseci.

Autobusne veze i linije između Zagreba i Šibenika

Priliku za kupnju karte za autobus od Šibenika do Zagreba ne morate posebno čekati jer vam hrvatska prijestolnica nudi uvijek dovoljno sadržaja tijekom cijele godine, a vožnja nije preduga pa se vožnja autobusom do Zagreba čini odlična makar samo za vikend. Možete birati između brojnih muzeja, izložbi, koncerata ili jednostavno uživati u sportskim aktivnostima oko Jaruna ili običnoj šetnji predivnim gradskim parkom Maksimir. Ako vam ni to nije dovoljno, zaputite se na vrh Sljeme na Medvednici kako biste napunili baterije za sljedeći radni tjedan.

Bilo da ste kupili kartu za autobus Zagreb Šibenik ili obratno, vrlo vjerojatno ćete još jednom promisliti kako se danas zaista isplati putovati tako udobno, a povoljno. Da vam predložimo samo neke od destinacija u koje se možete uputiti autobsuom iz ovih gradova, npr. autobus Šibenik Ljubljana ili autobus Zagreb München.

*Cijene uključuju PDV - moguće su promjene

Zašto se isplati usporediti autobusne linije

Vaš Internet preglednik nije ažuriran!

Ažurirajte Vaš preglednik za ispravan prikaz ove stranice. Ažuriraj odmah

×