Reklama

Autobus Rijeka Hamburg: tamo i nazad

Autobusne linije Usporedite Bus HamburgRijeka s FlixBus, Eurolines, IC Bus i drugima
Najtraženije autobusne linije Hamburg ↔ Rijeka
Autobus od Eurolines Germany
od 963,19* kn

Autobus iz Hamburga za Rijeku

Kupiti kartu za autobus Hamburg Rijeka uvijek je dobra ideja jer Vas osim modernog autobusa i frekventnih linija očekuje udobna vožnja tijekom koje možete napraviti mnogo toga za što konačno imate vremena, tako da ćete se po dolasku moći posvetiti razgledavanju i zabavi. S današnjom razinom komfora u autobusu ni duga vožnja autobusom od Hamburga do Rijeke ne predstavlja problem.

Ako se odlučite za autobus Rijeka Hamburg, imate priliku posjetiti krasan grad na sjeveru Njemačke. Tamo Vas, između ostalog, čeka crkva sv. Michaelisa i toranj Michel. U nedjelju ujutro bi bilo lijepo prošetati do gradske ribarnice u luci na kojoj ćete naći velik izbor svježe ribe. Obilazak luke bi, naravno, svakako trebao biti na programu. Stara četvrt Speicherstadt, koja pripada baštini UNESCO-a uvijek je dovoljan razlog za izlazak vani u grad, no ni hamburški zoološki vrt Hagenbeck ne zaostaje na ljestvici najposjećenijih gradskih atrakcija. Za šoping ćete otići u ulicu Jungfernsteg, a za večernju šetnju će to sigurno biti ulica Reeperbahn, s brojnim noćnim klubovima i barovima.

Autobusne veze i linije između Rijeke i Hamburga

Otprilike 21 sat traje vožnja autobusom od Hamburga do Rijeke. U Rijeci ćete bar jednom sigurno proći preko tržnice kada krenete u šetnju i obilazak ovog lučkog grada. Riječka gradska tržnica je tamo još od 19. st. i natkrivena je od 1866. g. Nudi Vam se izbor svježe ribe, no i voća, povrća, cvijeća i riječkih specijaliteta. Najpoznatijom riječkom ulicom i omiljenim šetalištem, Korzom, ćete također više puta proći, ako za ništa drugo, onda bar kako biste popili kavu i promatrali mnogobrojne prolaznike.

Samo zato što vožnja autobusom između Rijeke i Hamburga traje dugo ne znači da je ne biste trebali isprobati. Naprotiv, autobusima kompanija kao što su Eurolines, FlixBus MeinFernbus ili megabus.com putovanje autobusom je jedno skroz ugodno iskustvo. Odmorni ćete doći na cilj, a nakon pozitivnog iskustva, možda će Vam nakon toga pasti na pamet dalje nekamo. Oba grada su odlično povezana s ostatkom Europe pa tako se možda odlučite npr. za autobus iz Hamburga za Kiel ako imate želju vidjeti Baltičko more. U drugom pravcu prema jugu Hrvatske može Vam poslužiti autobus Rijeka Zadar ako još ne poznajete dovoljno jadransku obalu.

*Cijene uključuju PDV - moguće su promjene

Zašto se isplati usporediti autobusne linije

Vaš Internet preglednik nije ažuriran!

Ažurirajte Vaš preglednik za ispravan prikaz ove stranice. Ažuriraj odmah

×