Reklama

Autobus Rijeka

Autobusne linije Autobus od Rijeka s FlixBusom, Eurolinesom, IC Busom i drugima
Pogodne autobusne linije
Autobus ZagrebRijeka
od 11,40 kn
od 01h 50min
s HŽPP, Nomago, GoOpti, FlixBus, RegioJet, BlaBlaCar, Čazmatrans, Brioni Pula, Distribusion, arriva.com.hr
Autobus Zračna luka Zagreb (ZAG)Rijeka
od 52,00 kn
od 01h 50min
s GoOpti, BlaBlaCar, arriva.com.hr, Pleso Prijevoz
Autobus PulaRijeka
od 4,89 kn
od 01h 15min
s HŽPP, Nomago, FlixBus, BlaBlaCar, Čazmatrans, Brioni Pula, Distribusion, arriva.com.hr
Autobus SplitRijeka
od 16,31 kn
od 02h 16min
s HŽPP, Nomago, FlixBus, BlaBlaCar, Brioni Pula, Distribusion, arriva.com.hr
Autobus Zračna luka Pula (PUY)Rijeka
od 4,89 kn
od 00h 20min
s HŽPP, Nomago, GoOpti, FlixBus, BlaBlaCar, Čazmatrans, Brioni Pula, AP Varaždin, Distribusion, arriva.com.hr
*Cijene uključuju PDV - moguće su promjene

Autobus za Rijeku

Kada putujete autobusom za Rijeku, znači da ste dobro izabrali, tj. da ste odabrali ugodno putovanje udobnim i modernim autobusom. Zahvaljujući kvalitetnim autobusnim linijama, kao npr. iz Basela i općenito odličnim autobusnim vezama unutar Europe, imate priliku na ovaj način upoznati predivne krajolike Europe. Poznati grad u Kvarnerskom zaljevu nije uzalud jedna od omiljenih destinacija za putovanja autobusom, s obzirom da Rijeka pruža mnoge znamenitosti, a predivan krajolik hrvatskog Jadrana je dovoljan razlog za posjet Rijeci, pogotovo ako planirate opuštajući odmor. Dobro izgrađena mreža autobusa poput linija iz Münchena omogućava Vam da upoznate Rijeku kada god poželite.

Firma Autotrolej pokriva autobusnu mrežu grada Rijeke i okolice. Ako dolazite autobusom u Rijeku, nakon iskrcaja na kolodvoru možete se ukrcati u jednu od 19 gradskih linija koje održava ova firma te odmah započeti s turom po gradu. Nakon što ste upoznali cijelu Rijeku, poslužite se drugim linijama iste firme koje će Vas odvesti do obližnjih gradića i mjesta, poput Bakra, Kastva, Kostrene ili Kraljevice. Preko prijevoznika Autotrans i Brioni Pula Rijeka je povezana i s nekim europskim gradovima, kao što su Beograd, Bruxelles, Bern pa čak i London. To je još jedan razlog više zašto se isplati putovati autobusom za Rijeku.

Autobusne veze i linije iz Rijeke

Najpoznatija znamenitost i ujedno simbol grada Rijeke je trsatski kaštel. Nekoć utvrda s koje su se na vrijeme mogli uočiti neprijateljski gusarski brodovi, danas popularni vidikovac. S visine od 138 metara pruža se čaroban pogled na Rijeku i Kvarner, koji će Vam, uz svjež zrak, odlično sjesti nakon putovanja autobusom

Šetnja riječkom tržnicom također se isplati nakon svakog dolaska u Rijeku autobusom. Sagrađena na molu u 19. st. te natkrivena odličan je izbor za kupovinu namirnica po svakakvom vremenu.


Moguće autobusne linije

Zašto se isplati usporediti autobusne linije

Vaš Internet preglednik nije ažuriran!

Ažurirajte Vaš preglednik za ispravan prikaz ove stranice. Ažuriraj odmah

×