Reklama

Autobus Ljubljana

Autobusne linije Autobus od Ljubljana s FlixBusom, Eurolinesom, IC Busom i drugima
Pogodne autobusne linije
Autobus ZagrebLjubljana
od 19,80 kn
od 01h 30min
s FlixBus, BlaBlaCar, Čazmatrans, Distribusion, Union Ivkoni, BlaBlaCar Bus, Florentia Bus, Union Ivkoni - Unibus
Autobus KoperLjubljana
od 36,59 kn
od 01h 00min
s GoOpti, FlixBus, BlaBlaCar
Autobus BeogradLjubljana
od 37,00 kn
od 05h 40min
s FlixBus, BlaBlaCar, Čazmatrans, Transprodukt
Autobus MünchenLjubljana
od 148,59 kn
od 05h 00min
s ÖBB, FlixBus, Oui.SNCF, BlaBlaCar
Autobus SarajevoLjubljana
od 25,13 kn
od 11h 55min
s Distribusion, Croatia bus-Globtour-Touring-Jadran ekspres
*Cijene uključuju PDV - moguće su promjene

Autobus za Ljubljanu

Ljubljana je kulturno, političko i gospodarsko središte Slovenije te grad vrijedan posjeta. Ako putujete autobusom za Ljubljanu, čeka Vas jedan moderan grad koji je sačuvao šarm prošlosti. Iskoristite kvalitetne autobusne veze i putujte modernim i udobnim autobusom do Ljubljane. Povoljne cijene, udobni autobusi i odlična usluga omogućuju Vam ugodno putovanje npr. autobusom iz Zagreba ili pak autobusom iz Splita te možete računati na to da ćete sigurno i na vrijeme stići na odredište. Uzmite si vremena upoznati Ljubljanu, grad dugačke i raznolike povijesti. 

Kada stignete autobusom u Ljubljanu, na kolodvoru se ukrcajte u jedan od lokalnih autobusa koje stanovnici od milja nazivaju "trola". Gradska mreža autobusa je vrlo zadovoljavajuća te je možete iskoristiti za jednu turu za obilazak grada. No, Ljubljana je i biciklistički grad koji nudi gradske bicikle unutar sistema koji se zove Bicikelj. Nakon vožnje autobusom protegnite noge na jednom od bicikla koje možete unajmiti po satu i tako na zdrav i zabavan način upoznati Ljubljanu. Prvi sat je čak besplatan. Za svoj angažman u razvoju sistema upotrebe bicikla Ljubljana je proglašena jednim od najboljih europskih gradova.

Autobusne veze i linije iz Ljubljane

Ljubljana je poznata po svojim prekrasnim arhitektonskim spomenicima, koje ćete nakon dolaska autobusom naći osobito u starom dijelu grada, koji je potpuno zaštićen spomenik. Katedrala Svetog Nikole i nadbiskupski dvor su jedne od najljepših zgrada na razglednici Ljubljane. No, posjeta su vrijedne i stara gradska vijećnica te franjevačka Crkva Marijina Navještenja u centru grada.

Ono što čini Ljubljanu tako zanimljivom i vrijednom posjeta je raznolika panorama grada. S jedne strane, Ljubljana nalikuje nekom austrijskom gradiću, a s druge ima prekrasan mediteranski ugođaj. Osim toga, grad se može pohvaliti umjerenom klimom. Pogotovo u proljeće se isplati nakon vožnje autobusom sjesti u jednan od brojnih kafića.


Moguće autobusne linije

Zašto se isplati usporediti autobusne linije

Vaš Internet preglednik nije ažuriran!

Ažurirajte Vaš preglednik za ispravan prikaz ove stranice. Ažuriraj odmah

×