Reklama

Autobus Ljubljana

Autobusne linije Autobus od Ljubljana s FlixBusom, Eurolinesom, IC Busom i drugima
Pogodne autobusne linije
Autobus ZagrebLjubljana
od 39,00 kn
od 00h 25min
s HŽPP, GoOpti, FlixBus, BlaBlaCar, Črnja Tours, eurolines.ch, Distribusion, Union Ivkoni, arriva.com.hr, Florentia Bus, arriva eXpress, Eurolines Germany, CroatiaBus/Globtour, Croatia bus-Globtour-Touring-Jadran ekspres
Autobus MünchenLjubljana
od 104,14 kn
od 04h 20min
s GoOpti, Nomago, FlixBus, BlaBlaCar, eurolines.ch, Distribusion, Deutsche Bahn, arriva.com.hr, arriva eXpress, Eurolines Germany, CroatiaBus/Globtour
Autobus StuttgartLjubljana
od 178,66 kn
od 07h 40min
s FlixBus, BlaBlaCar, Črnja Tours, Distribusion, Deutsche Bahn, Eurolines Germany, CroatiaBus/Globtour
Autobus TrstLjubljana
od 29,78 kn
od 01h 00min
s GoOpti, FlixBus, BlaBlaCar, Črnja Tours, Distribusion, eurolines.ch, Florentia Bus, Eurolines Germany
Autobus KoperLjubljana
od 29,00 kn
od 01h 10min
s GoOpti, FlixBus, BlaBlaCar, Črnja Tours, Distribusion
*Cijene uključuju PDV - moguće su promjene

Autobus za Ljubljanu

Ljubljana je kulturno, političko i gospodarsko središte Slovenije te grad vrijedan posjeta. Ako putujete autobusom za Ljubljanu, čeka Vas jedan moderan grad koji je sačuvao šarm prošlosti. Iskoristite kvalitetne autobusne veze i putujte modernim i udobnim autobusom do Ljubljane. Povoljne cijene, udobni autobusi i odlična usluga omogućuju Vam ugodno putovanje npr. autobusom iz Zagreba ili pak autobusom iz Splita te možete računati na to da ćete sigurno i na vrijeme stići na odredište. Uzmite si vremena upoznati Ljubljanu, grad dugačke i raznolike povijesti. 

Kada stignete autobusom u Ljubljanu, na kolodvoru se ukrcajte u jedan od lokalnih autobusa koje stanovnici od milja nazivaju "trola". Gradska mreža autobusa je vrlo zadovoljavajuća te je možete iskoristiti za jednu turu za obilazak grada. No, Ljubljana je i biciklistički grad koji nudi gradske bicikle unutar sistema koji se zove Bicikelj. Nakon vožnje autobusom protegnite noge na jednom od bicikla koje možete unajmiti po satu i tako na zdrav i zabavan način upoznati Ljubljanu. Prvi sat je čak besplatan. Za svoj angažman u razvoju sistema upotrebe bicikla Ljubljana je proglašena jednim od najboljih europskih gradova.

Autobusne veze i linije iz Ljubljane

Ljubljana je poznata po svojim prekrasnim arhitektonskim spomenicima, koje ćete nakon dolaska autobusom naći osobito u starom dijelu grada, koji je potpuno zaštićen spomenik. Katedrala Svetog Nikole i nadbiskupski dvor su jedne od najljepših zgrada na razglednici Ljubljane. No, posjeta su vrijedne i stara gradska vijećnica te franjevačka Crkva Marijina Navještenja u centru grada.

Ono što čini Ljubljanu tako zanimljivom i vrijednom posjeta je raznolika panorama grada. S jedne strane, Ljubljana nalikuje nekom austrijskom gradiću, a s druge ima prekrasan mediteranski ugođaj. Osim toga, grad se može pohvaliti umjerenom klimom. Pogotovo u proljeće se isplati nakon vožnje autobusom sjesti u jednan od brojnih kafića.


Moguće autobusne linije

Zašto se isplati usporediti autobusne linije

Vaš Internet preglednik nije ažuriran!

Ažurirajte Vaš preglednik za ispravan prikaz ove stranice. Ažuriraj odmah

×