Reklama

Autobus Stuttgart Rijeka: tamo i nazad

Autobusne linije Usporedite Bus RijekaStuttgart s FlixBus, Eurolines, IC Bus i drugima
Najtraženije autobusne linije Rijeka ↔ Stuttgart
Vlak iz Deutsche Bahn
od 354,41* HRK
od 17h 46min

Autobus Rijeka Stuttgart Cijene

Autobus iz Rijeke za Stuttgart

Ako se odlučite na putovanje autobusom iz Rijeke prema Stuttgartu, možete se udobno nasloniti i uživati u vožnji. U Stuttgartu Vam stoje na raspolaganju razne lokalne autobusne linije koje Vas vode do svih gradskih znamenitosti.

Putnici koji su krenuli autobusom iz Stuttgarta za Rijeku i opušteno stigli u ovaj hrvatski grad trebali bi svakako posjetiti i Trsatsku gradinu. Tvrđava, nekoć obrambena utvrda, nalazi se na brežuljku Trsat. Otamo možete, nakon putovanja autobusom, uživati u pogledu na riječki zaljev. Oni koji nakon autobusne vožnje žele pak prvo vidjeti središte Rijeke mogu proći pokraj Gradskog tornja, koji se nalazi u centru pješačke zone.

Autobusne veze i linije između Stuttgarta i Rijeke

Jedna od najpoznatijih znamenitosti Stuttgarta je Wilhelma, kompleks koji se sastoji od botaničkog i zoološkog vrta te povijesnog dvorca. Po dolasku autobusom iz Rijeke u Stuttgart lako ćete do Wilhelme jednom od lokalnih autobusnih linija. Jednim od autobusa možete također i do dvorca Solitude, koji je sagrađen između 1763. i 1769. g. pod vladavinom vojvode Carla Eugena od Württemberga. Dvorac možete posjetiti i tijekom jedne od redovitih tura koje Vas vode kroz njegovu unutrašnjost.

Svakako se isplati isprobati autobusnu vezu između Stuttgarta i Rijeke. Jednim od udobnih Eurolines autobusa bez problema ćete stići do znamenitosti Stuttgarta ili atraktivnih lokacija u Rijeci. Ako ne želite da se Vaše putovanje autobusom tu završi, imate na raspolaganju npr. iz Hrvatske autobusnu liniju Zadar Ravensburg. A ako želite putovati autobusom u Belgiju, preko autobusne linije između Stuttgarta i Bruxellesa naći ćete širok izbor autobusa.

Autobus iz Rijeka za Stuttgart
05 pro 11:50
Rijeka, Željeznički kolodvor, Krnjevo
06 pro 05:36
Stuttgart, Glavni kolodvor
s: Deutsche Bahn
od 354,41* HRK
Rijeka, Glavni kolodvor
Stuttgart, Glavni kolodvor
s: Deutsche Bahn
od 354,41* HRK
Rijeka, Glavni kolodvor
Stuttgart, Glavni kolodvor
s: Deutsche Bahn
od 354,41* HRK
Autobus iz Stuttgart za Rijeka
05 pro 03:36
Stuttgart, Glavni kolodvor
05 pro 18:14
Rijeka, Glavni kolodvor
s: Deutsche Bahn
od 354,41* HRK
*Cijene uključuju PDV - moguće su promjene

Zašto se isplati usporediti autobusne linije

Vaš Internet preglednik nije ažuriran!

Ažurirajte Vaš preglednik za ispravan prikaz ove stranice. Ažuriraj odmah

×