Reklama

Autobus Zagreb Trst: tamo i nazad

Autobusne linije Usporedite Bus TrstZagreb s FlixBus, Eurolines, IC Bus i drugima
Najtraženije autobusne linije Trst ↔ Zagreb
Autobus od M&M Travel
od 7,44* kn

Autobus iz Trsta za Zagreb

Tek četiri sata ćete provesti u autobusu od Trsta do Zagreba, a na raspolaganju imate i do pet polazaka dnevno, raspoređenih od ranog jutra do večeri. Ovisno o vremenu polaska i kompaniji, autobusnu kartu možete kupiti već za 70 kn, što je izuzetno povoljno.

A kartu za taj smjer ili suprotni, autobus Zagreb Trst, najbolje je kupiti online ako želite proći jeftinije, a i uštedjeti ćete vrijeme ako ne morate do kolodvora ili drugog prodajnog mjesta. Jednom kad ste stigli u lučki grad na sjeveroistoku Italije na granici sa Slovenijom možete ga obići lokalnim autobusom, koji vas mogu odvesti i do okolnih mjesta, poput gradića Opicina s kojeg se pruža predivan pogled na Trst. Srce Trsta nalazi se na Trgu ujedinjenja Italije, okruženom veličanstvenim palačama, od kojih je većina izgrađena u 18. st. kada je Trst dobio važnu trgovačku ulogu zahvaljujući svojoj luci.

Autobusne veze i linije između Zagreba i Trsta

Nakon što kupite kartu za autobus od Trsta do Zagreba, možete planirati boravak i zabavu. Kretanje po glavnom i najvećem gradu Hrvatske olakšat će vam ZET-ovi tramvaji i gradski autobusi, čija vam razgranata mreža omogućuje da javnim prijevozom bez brige dođete do svakog kutka ovog velegrada. U centru grada ćete naći sve glavne atrakcije, od katedrale preko tržnice Dolac do Gornjeg grada i uspinjače, a tu su i brojni muzeji za svačiji ukus.

Autobusom iz Zagreba u Trst ili obratno ne samo da ugodno spajate daljinu između ta dva grada, već ste u mogućnosti posjetiti autobusom i druge destinacije. Mogli biste opet van Italije kratkom vožnjom autobusom od Trsta do Ljubljane ili pak ostati u Hrvatskoj i otići u bilo kojem smjeru, npr. autobusom od Zagreba do Slavonskog Broda koji će vas odvesti do ljepota Slavonije.

*Cijene uključuju PDV - moguće su promjene

Zašto se isplati usporediti autobusne linije

Vaš Internet preglednik nije ažuriran!

Ažurirajte Vaš preglednik za ispravan prikaz ove stranice. Ažuriraj odmah

×