Reklama

Autobus Rijeka Berlin: tamo i nazad

Autobusne linije Usporedite Bus BerlinRijeka s FlixBus, Eurolines, IC Bus i drugima
Najtraženije autobusne linije Berlin ↔ Rijeka
Vlak iz Deutsche Bahn
od 429,97* HRK
od 22h 53min

Autobus Berlin Rijeka Cijene

Autobus iz Berlina za Rijeku

Kada želite putovati moderno i udobno, nećete pogriješiti ako se odlučite za autobus Berlin Rijeka. Frekventne autobusne veze s optimalnim brojem stajanja dovest će Vas na cilj na vrijeme, a Vi ćete biti zadovoljni i poželjet ćete putovati autobusom iznova.

Autobus Rijeka Berlin također se isplati ako putujete u njemačku prijestolnicu jer sigurno želite stići odmorni i bez stresa, spremni na sve što ovaj grad nudi. U sklopu ovog putovanja autobusom u Berlin svakako biste trebali posjetiti Brandenburška vrata, zatim katedralu i Memorijalnu crkvu Kaiser Wilhelm. Prošećite nakon vožnje autobusom jednom od najprometnijih i najpoznatijih berlinških ulica, Kudamm, a ne smijete zaobići ni Muzejski otok na kojem ćete naći svjetski poznatu bistu egipatske kraljice Nefertiti. Za duge šetnje idealni su Tiergarten i Wannsee.

Autobusne veze i linije između Rijeke i Berlina

Vožnja autobusom od Berlina do Rijeke traje dulje ili kraće, ovisno o vezi, no vrijeme svakako možete iskoristiti u svoju korist i uživati tijekom vožnje autobusom u predivnim krajolicima prije nego krenete u razgledavanje zanimljivog grada Rijeke. Kaštel na brijegu Trsat iznad grada iz 1288. g. jedna je od najvećih atrakcija, s impozantnom 138 metara visokom kulom. Kada se popnete na nju, imate predivan pogled na cijelu Rijeku. Ako Vas zanimaju kulturna događanja, onda morate doći na jedan od ljetnih koncerata na otvorenom koji se tamo održavaju. 

Autobus iz Berlin za Rijeka
06 pro 20:03
Berlin, Glavni kolodvor
07 pro 19:54
Rijeka preko Hreljin
s: Deutsche Bahn
od 429,97* HRK
Berlin, Glavni kolodvor
Rijeka preko Hreljin
s: Deutsche Bahn
od 429,97* HRK
Berlin, Glavni kolodvor
Rijeka preko Hreljin
s: Deutsche Bahn
od 429,97* HRK
*Cijene uključuju PDV - moguće su promjene

Zašto se isplati usporediti autobusne linije

Vaš Internet preglednik nije ažuriran!

Ažurirajte Vaš preglednik za ispravan prikaz ove stranice. Ažuriraj odmah

×