Reklama

Autobus Rijeka Frankfurt: tamo i nazad

Autobusne linije Usporedite Bus FrankfurtRijeka s FlixBus, Eurolines, IC Bus i drugima
Najtraženije autobusne linije Frankfurt ↔ Rijeka
Vlak iz Deutsche Bahn
od 452,64* HRK
od 19h 18min

Autobus Frankfurt Rijeka Cijene

Autobus iz Frankfurta za Rijeku

Odlično organizirane i moderne autobusne linije omogućavaju Vam da jednostavno putujete autobusom od Frankfurta do Rijeke. Zavalite se u sjedalo modernog autobusa i uživajte u vožnji na putu prema Frankfurtu ili Rijeci. 

Autobus Rijeka Frankfurt, tj. vožnja istim znači: vozite se opušteno, a izabrana autobusna linija dovodi Vas udobno i sigurno u metropolu savezne pokrajine Hessen na rijeci Majni. Frankfurt je moderan grad s impresivnim licem, no također grad koji je zadržao svoj povijesni šarm. Posjetite nakon dolaska autobusom trg Römerberg sa starom gradskom vijećnicom i zatim crkvu. sv. Pavla. Na Muzejskoj obali naći ćete sve poznate muzeje, a u ulici Hirschgraben rodnu kuću pjesnika po imenu Johann Wolfgang von Goethe.

Autobusne veze i linije između Rijeke i Frankfurta

Autobus Frankfurt Rijeka dovest će Vas u ovaj lijepi hrvatski grad za nekih 15 sati. Za boravka u Rijeci trebate svakako proći njenim starim dijelom i posjetiti gradsku tržnicu. Već u 19. stoljeću je tržnica bila omiljeno sastajalište Riječana, 1866. g. su je natkrili tako da danas po svakakvom vremenu možete otići tamo po dozu svježeg voća, povrća, ribe, buket cvijeća, čak i koji komad odjeće te naposlijetku lijepi suvenir iz jedne od tradicionalnih umjetničkih radnji za sjećanje na putovanje autobusom u Rijeku.

Autobus iz Rijeka za Frankfurt
Rijeka, Glavni kolodvor
Frankfurt, Glavni kolodvor
s: Deutsche Bahn
od 452,64* HRK
*Cijene uključuju PDV - moguće su promjene

Zašto se isplati usporediti autobusne linije

Vaš Internet preglednik nije ažuriran!

Ažurirajte Vaš preglednik za ispravan prikaz ove stranice. Ažuriraj odmah

×