Reklama

Autobus Split Hamburg: tamo i nazad

Autobusne linije Usporedite Bus HamburgSplit s FlixBus, Eurolines, IC Bus i drugima
Najtraženije autobusne linije Hamburg ↔ Split
Autobus od FlixBus
od 817,09* HRK
od 28h 45min

Autobus iz Hamburga za Split

Planirate li posjet Splitu? Onda iskoristite mogućnost koju Vam pruža autobus Hamburg Split. Prepustite se vožnji modernim autobusom koji će Vas sigurno i na vrijeme dovesti na cilj.

Putovati autobusom iz Splita za Hamburg uvijek je dobra ideja ako želite opušteno putovati. Razgledajte hanzeatski grad i posjetite crkveni toranj Michel, a ako nakon ovog putovanja autobusom imate želju počastiti se šik odjećom ili obućom, onda prošetajte ulicom Jungfernstieg. Kružna vožnja lukom i posjet muzejima u naselju Övelgönne također bi trebali biti dio programa razgledavanja. Nedjeljom ujutro stanovnici Hamburga rado idu na ribarnicu, a ako i sami volite svježe ulovljenu ribu, onda se pridružite ovoj tradiciji i doživite još jedan detalj ovog poznatog njemačkog grada.

Autobusne veze i linije između Splita i Hamburga

Vožnja autobusom od Hamburga do Splita, istina, traje prilično dugo, no budući da putujete udobnim i modernim autobusom, vrijeme ipak prođe relativno brzo i stignete uživati u vožnji. U Splitu ćete zasigurno bar jednom proći krasnom starom gradskom jezgrom, a preporučamo i šetnju park-šumom Marjan, gdje se splitski rekreativci rado bave sportskim aktivnostima. S marjanske vidilice Vam se pruža veličanstvena panorama cijelog grada te otoka Čiovo. Ako Vas na ovom putovanju zanima suvremena hrvatska umjetnost, onda je Galerija Meštrović odlična adresa.

Čak i s tako dugom vožnjom autobusom između Splita i Hamburga možete putovati opušteno i odmorno i to autobusima kompanije Eurolines, FlixBus MeinFernbus i dr. Kada iskusite pogodnosti putovanja autobusom, možda se odlučite za još koju vožnju, npr. linija Hamburg Kiel ili autobusna veza Split Dubrovnik.

Autobus iz Hamburg za Split
Hamburg, Autobusni kolodvor kod željezničkog kolodvora
Split preko Solin
s: FlixBus
od 817,09* HRK
Hamburg, Autobusni kolodvor kod željezničkog kolodvora
Split preko Kaštel Sućurac, Ivana Pavla II 19
s: FlixBus
od 817,09* HRK
*Cijene uključuju PDV - moguće su promjene

Zašto se isplati usporediti autobusne linije

Vaš Internet preglednik nije ažuriran!

Ažurirajte Vaš preglednik za ispravan prikaz ove stranice. Ažuriraj odmah

×