Reklama

Autobus Pula

Autobusne linije Autobus od Pula s FlixBusom, Eurolinesom, IC Busom i drugima
Pogodne autobusne linije
Autobus ZagrebPula
od 17,12 kn
od 03h 10min
s HŽPP, Nomago, FlixBus, BlaBlaCar, Čazmatrans, Brioni Pula, Fils d.o.o., Distribusion, arriva.com.hr
Autobus RijekaPula
od 4,89 kn
od 01h 15min
s HŽPP, Nomago, FlixBus, BlaBlaCar, Čazmatrans, Brioni Pula, Distribusion, arriva.com.hr
Autobus Zračna luka Zagreb (ZAG)Pula
od 17,12 kn
od 03h 00min
s HŽPP, GoOpti, Nomago, FlixBus, BlaBlaCar, Čazmatrans, Brioni Pula, Fils d.o.o., Distribusion, arriva.com.hr
Autobus KamenjakPula
od 4,89 kn
od 00h 20min
s HŽPP, Nomago, GoOpti, FlixBus, BlaBlaCar, Čazmatrans, Brioni Pula, Distribusion, arriva.com.hr
Autobus OpatijaPula
od 9,80 kn
od 01h 15min
s HŽPP, Nomago, BlaBlaCar, Brioni Pula, AP Varaždin, arriva.com.hr
*Cijene uključuju PDV - moguće su promjene

Autobus za Pulu

Pula leži na hrvatskoj strani Jadrana te se zadnjih godina razvila u popularno odredište. Kada putujete autobusom za Pulu, imate priliku doživjeti jedan moderan, kozmopolitski grad s morskim ugođajem i građevinama iz raznih epoha koje zaslužuju divljenje. Česte veze npr. autobusom iz Ljubljane i autobusom iz Rijeke omogućavaju Vam doći do Pule modernim i udobnim autobusima. Otkrijte i uživajte u lijepim pulskim plažama i uz malo sreće možda čak dobijete priliku diviti se rijetko viđenoj sredozemnoj medvjedici.  

Pula nije samo odlično povezana autobusom s inozemnim gradovima, već i gradska autobusna mreža omogućava da se grad upozna i da se otkrije svaki kutak vrijedan posjeta. Kada stignete autobusom u Pulu, iskrcajte se na kolodvoru i ukrcajte u jednu od gradskih linija i krenite u obilazak. Kupite turističku kartu s kojom se možete voziti autobusom posvuda po Puli i na taj način uštedjeti novac. Odlična je ideja i autobusom do obližnjeg rta Kamenjak, najjužnije točke Istre, ili do predivnog nacionalnog parka Brijuni gdje imate priliku doživjeti jedinstvenu prirodu raspodijeljenu na 14 otoka i otočića.

Autobusne veze i linije iz Pule

Pula ima dugu i zanimljivu povijest i dan danas možete tamo naći impozantne građevine iz doba Rima, Bizanta ili Mlečana. Pulska Arena izgrađena je u doba rimskog cara Vespazijana, a slavoluk potječe još iz 27. g. pr. Kr. Impresivan je i Augustov hram u Puli koji nam pomaže da vrlo slikovito zamislimo kako je bilo u starom Rimu.

Iz doba antike potječe također i pulski forum, kojemu su se sa strana nalazile kuće rimskih senatora. Ne dopustite da Vam u sklopu putovanja u Pulu autobusom promaknu ovi vrijedni antički spomenici. Iz 14. st. potječe franjevački samostan u Puli, koji se ubraja u najljepše europske samostane, a vrijedi posjetiti i katedralu Marijina Uznesenja.


Moguće autobusne linije

Zašto se isplati usporediti autobusne linije

Vaš Internet preglednik nije ažuriran!

Ažurirajte Vaš preglednik za ispravan prikaz ove stranice. Ažuriraj odmah

×